تبلیغات
گروه شیمی منطقه ۱٤ تهران - چند نکته در مورد مصرف ظروف آلومینیومی




1-    تا حد امکان، از ساییدن این ظروف خودداری کنید، زیرا به سرعت سوراخ می شوند.

2-    مواد قلیایی به سرعت روی ظروف آلومینیومی اثر کرده و آن را سوراخ می کند.

3-    قابلمه های آلومینیومی در مقابل نمک طعام نیز مقاومت ندارند. در آنها برنج خیس نکنید

     و با آب نمک نگه ندارید.

4-    جوشاندن آب نیز سبب تیرگی رنگ این ظروف می شوند. برای برطرف کردن این حالت،

     در هنگام پخت، اضافه کردن چند قطره آبلیمو یا سرکه از سیاه شدن ظرف جلوگیری

     می کند. بعد از خارج کردن مواد غذایی، اگر مقداری پودر لباسشویی را با آب در آن

     بجوشانید، دوباره رنگ ظرف روشن می شود.



 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر