تبلیغات
گروه شیمی منطقه ۱٤ تهران - ...
چهارشنبه 17 آذر 1389

...

   نوشته شده توسط: tehchem14 همکاران گروه شیمی منطقه ۱٤    

خــواص خــوراكیـــها ژله رویال چیست؟
ژله ی رویال چیست؟
«ژله ی رویال» كه در فارسی به آن شاهنگبین می گویند ماده ای است كه به وسیله ی غدد مغزی زنبوران كارگر در روزهای اولیه ی زندگی ترشح شده و ماده ی اولیه در تغذیه ی تخم و نوزاد و همین طور اصلی ترین ماده ی غذایی برای ملكه می باشد. این ماده ی ژلاتینی دارای رنگ زرد روشن است كه حالت چسبناك داشته و در آب حل می شود.
دانشمندان علوم جانوری بر این باور هستند كه علت طول عمر بسیار زیاد ملكه نسبت به زنبوران دیگر و همچنین زیبایی و نیرومندی آن به خاطر تغذیه با «ژله رویال» می باشد كه با توجه به این مطلب می توان پی به خواص معجزه آسای «ژله ی رویال» برد و به نیاز روز افزون انسان جهت استفاده از این ماده ی فوق العاده توجه كرد. «ژله ی رویال» از نظر كیفی اصولاً از دو ماده ی دزوكسی ریبونوكلئیك اسید و ویتامین 5
b یا اسید پاناتونیك تشكیل شده است و چون اسید پاناتونیك در سلولها نقش فرمانده را بر عهده دارد و «ژله ی رویال» سرشار از این ماده است، بنابراین یك ماده ی غذایی استثنایی برای بدن محسوب می شود.
تجزیه ی شیمیایی «ژله ی رویال» نشان می دهد كه این ماده دارای 66 درصد آب و 12 درصد پروتئین، 5 درصد چربی، 12 درصد مواد احیا كننده، 8 درصد خاكستر و بقیه مواد نامشخص می باشد.
«ژله ی رویال» دارای انواع ویتامین های گروه
b، قندها، استرولها، تعدادی از اسیدهای چرب و آنتی بیوتیك است و متخصصین بر این باور هستند كه «ژله ی رویال» میكروب كش و ضدعفونی كننده است و همچنین چون دارای هورمون گنادوتروپیك می باشد برای تقویت غده های جنسی بسیار مفید می باشد. همین طور افرادی كه علاقه مند هستند كه دچارپیری زودرس نشوند و حالت شادابی و جوانی خود را تا زمان طولانی حفظ نمایند می توانند «ژله ی رویال» را با گرده ی گل و عسل مخلوط نموده و روزانه مصرف نمایند. جهت بر طرف كردن كم اشتهایی، ضعف و لاغری، فشار عصبی، ناتوانی جنسی، خستگی به واسطه ی فعالیت فكری، سرد مزاجی، جلوگیری از پیر شدن بافتهای بدن و بیماریهای عفونی می توان از «ژله ی رویال» استفاده كرد.



عسل:
اخبار مربوط به عسل واقعا شیرین اند! عسل زخمها و جراحتها را ضد عفونی وگلودرد را بر طرف می کند.

التیام زخم:
پزشکان کشورهای توسعه نیافته سالهای سال عسل را برای ضد عفونی و پانسمان زخم مورد استفاده قرار می دهند. در سال 1970 یک جراح انگلیسی بسیاری از همکارانش را با گفتن آن که او معمولا زخمهای بیمارانش را پس از عمل مستقیما با عسل می پوشاند، شگفت زده کرد. او دریافته بود که زخمهای پوشیده شده با عسل نسبت به زخمهایی که با آنتی بیوتیک درمان می شوند، بسیار سریعتر بهبود می یابند و کمتر دچار عفونتهای باکتریایی می شوند.
تحقیقات بعدی نشان داد که عسل حقیقتا به اندازه آنتی بیوتیک معروف استرپتومایسین موثر است و بالاتر از آن این که باکتریها نسبت به عسل هیچگاه مقاوم نمی شوند. در حالی که این بلایی است که معمولا بر سر آنتی بیوتیک ها می آید. عسل در درون بدن نیز کارایی دارد. خوردن عسل موجب کشته شدن باکتریهای درون دستگاه گوارش که باعث ایجاد اسهال می شوند، می گردد. سازمان بهداشت جهانی برای درمان اسهال شدید توصیه های جالبی دارد؛ 225 گرم پرتقال را با نصف قاشق چایخوری عسل و مقداری نمک در یک لیوان حل کنیدو در یک لیوان دیگر 225 گرم آب مقطر را با یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به هم بزنید. پس از آن به تناوب از محتویات این لیوان ها به بیمار بخورانید.

بهبود گلودرد:
در طول تاریخ مادران همیشه گلودرد را با عسل درمان کرده اند. آنچه که آنها احیانا نمی دانستند این بود که بر اساس یافته های دکتر رابرت هنکین از مرکز پزشکی دانشگاه جرج تاون خاصیت ضد درد عسل به علت تاثیر مقادیر بالای قندهای موجود در عسل بر روی مغز می باشد که خود باعث تحریک مغزی و در نتیجه ازاد شدن مواد شیمیایی خاص از بین برنده احساس درد می شود.

تسکین آسم:
بسیاری از پژوهشگران معتقدند که عسل حاوی گرده می توان آسم را تسکین دهد. آنها تصور می کنند که این عمل شاید همانند کاری باشد که در مکانیسم حساسیت زدایی بر روی بیماران اعمال می شود و طی آن گرده های مختلف به فرد بیمار تزریق می گردد. یک پزشک آلمانی مدعی است تعداد حملات بیماری در کودکانی که از بیماری تب یونجه و آسم رنج می برند، در صورت نوشیدن یک محلول حاوی گرده به نصف کاهش می یابد.


ماندانا فتوحی- منطقه یک
پنجشنبه 16 دی 1389 08:05 ب.ظ
مطلب جالبی بودچون خودم شخصا خواص درمانی عسل راتجربه کرده ام .
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.